هدف آموزش آنلاین مدارس مالزی، تضمین و تداوم آموزش، در صورت وجود اختلال در کلاسهای فیزیکی است. اکثر مدارس مالزی از مدل یادگیری ترکیبی حضوری و آنلاین استفاده میکنند تا ارتباط بیشتری با دانش آموزان داشته باشند. یادگیری آنلاین از طریق پلتفرمها و با استفاده از ابزارهای مختلفی مانند لپتاپ، تبلت و گوشی موبایل انجام میشود. در این سیستم دانش آموزان پس از دریافت آموزش، تکالیف خود را به صورت آنلاین ارسال میکنند و بازخورد سریعی از معلمان دریافت میکنند. اطلاعات تکمیلی درباره این شیوه نوین آموزشی را در ادامه بخوانید.
شریف اِستادی ایجنت تخصصی و نماینده قانونی بهترین مدارس بین المللی مالزی است. برای ثبت نام و تحصیل در مدارس ممتاز و آنلاین مالزی با ما تماس بگیرید.
مشاوره رایگان تلفنی: ۰۲۱-۲۲۸۴۳۱۱۵
فهرست مطالب
شروع آموزش آنلاین مدارس مالزی
همه گیری COVID-19 روش یادگیری سنتی و فیزیکی را تغییر داد. زمانی که مدارس قادر به برگزاری کلاسهای فیزیکی نبودند، یادگیری از طریق کانالهای آنلاین ادامه یافت. مدارس بینالمللی مالزی بهویژه خیلی سریع به یادگیری آنلاین پرداختند تا اطمینان حاصل کنند که دانشآموزان، علیرغم ماندن در خانه میتوانند به اهداف یادگیری خود برسند.
و اینجا بود که یادگیری آنلاین به سرعت به شهرت رسید. از آن زمان، آموزش آنلاین به یک هنجار تبدیل شد. حتی پس از تثبیت وضعیت در اکثر کشورها، این شیوه آموزش همچنان به قوت خود باقی ماند و جایگزین مناسبی برای کلاسهای حضوری شد.
یادگیری آنلاین به دانش آموزان اجازه میدهد تا از راه دور و با استفاده از اینترنت در کلاسهای درس شرکت کنند. در روند یادگیری آنلاین دیگر نیازی نیست دانش آموزان هر روز به مدرسه بروند و میتوانند از خانه یا هر جای دیگری که به اینترنت دسترسی دارند، تحصیل کنند.
📎مطلب پیشنهادی: از مدارس هوشمند مالزی بیشتر بدانید |
دلایل محبوبیت آموزش آنلاین مدارس مالزی
همان طور که اشاره شد دلیل محبوبیت آموزش آنلاین در مدارس، شیوع بیماری کرونا بود که تقاضا برای آموزش آنلاین را افزایش داد. از آنجا که مزایای یادگیری آنلاین خیلی زیاد بود، این شیوه هم چنان ماندگار شد. چرا که آموزش آنلاین محدویتهای جغرافیایی را برداشته و بسیاری از افراد علاقه مند به تحصیل میتوانند با شرکت در دورههای آموزشی و کلاسهای آنلاین، مشکل رفت و آمد و فاصله جغرافیایی را حل کنند.
از سوی دیگر آموزش آنلاین در مقایسه با تحصیل حضوری بسیاری مقرون به صرفه تر است و به همین دلیل محبوبیت این روش همچنان پابرجا است.
ابزارهای یادگیری آنلاین مدارس مالزی
در روش آموزش آنلاین مدارس مالزی، هیچ دو مدرسه ای تجربه یادگیری آنلاین یکسانی ندارند. چرا که امکانات و تجهیزات هر مدرسه با بقیه متفاوت است.
مدارسی که از آخرین تکنولوژی مانند هوش مصنوعی، فناوری شخصیسازی، ویژگیهای گیمیفیکیشن، ویدیوهای جذاب و غیره برای آموزش آنلاین استفاده میکنند؛ قابل مقایسه با مدارسی که هیچ امکاناتی ندارند و دروس عمدتاً به صورت یکطرفه از سوی معلم ارائه میشود نیستند.
آنچه مسلم ایت این است که در روش یادگیری آنلاین معلمان از نرمافزارهای مختلفی برای آموزش استفاده میکنند. برخی از این نرمافزارهای برگزاری کلاسهای مجازی عبارتند از:
- Google Classroom: یک سامانه مدیریت یادگیری است که به معلمان امکان میدهد تکالیف، فایلها، فیلمها و پیامها را با دانش آموزان به اشتراک بگذارند.
- Zoom و Google Meet: نرمافزار ویدئو کنفرانس است که به معلمان و دانش آموزان امکان میدهد به صورت زنده با هم صحبت کنند، صفحه نمایش خود را نشان دهند و به سوالات پاسخ دهند.
- Kahoot: یک نرمافزار بازیسازی آموزشی است که به معلمان امکان میدهد آزمونها و مسابقات جذابی را برای دانش آموزان طراحی کنند.
- محتوای دیجیتالی با ارائه ویدئوها، و کتابهای الکترونیکی به دانشآموزان کمک میکند تا دروس را بهتر درک کنند.
ویژگی کلاسهای آنلاین مدارس مالزی
میانگین تعداد دانشآموزان در کلاسهای آنلاین بین 10 تا 20 نفر است. لپتاپ و تبلت برای یادگیری آنلاین ضروری است، تلفن همراه، میکروفون و هدفون نیز برای ایجاد ارتباط قویتر مورد نیاز است.
مدت زمان کلاس های آنلاین در هر مدرسه متفاوت است. برخی مدارس بسته به گروه سنی دانشآموز روزانه دو تا پنج ساعت کلاس دارند و کلاسها معمولاً بین ساعت 8 صبح تا 9 صبح شروع میشوند.
روشهای ارزیابی کلاسهای آنلاین
معلمان مدارس بین المللی راه های جدیدی برای ارزیابی عملکرد تحصیلی دانش آموزان به صورت مجازی یافته اند.
مدرسه KDU مالزی این کار را از طریق Socrative انجام میدهد، برنامه ای که دانش آموزان را درگیر می کند و یادگیری کلاس را ردیابی می کند.
مدرسه بینالمللی نیلای ارزیابی مستمر را از طریق ارائههای دانشآموزی، نوشتن دانشآموز بر روی پلتفرم تخته سفید تعاملی، Jamboard و همچنین جلسات پرسش و پاسخ انجام میدهد.
در برخی مدارس نیز دانش آموزان از Google Classroom، ایمیل و Whatsapp برای ارسال تکالیف استفاده می کنند.
چالش های آموزش آنلاین مدارس مالزی
یکی از چالش هایی که در یادگیری آنلاین با آن مواجه است، درگیر نگه داشتن دانش آموزان در طول درس است. این چالش در مورد دانش آموزان پیش دبستانی و دبستانی برجسته تر است زیرا آنها دامنه توجه کوتاه تری دارند.
علاوه بر این، دانش آموزان جوان تر باید تحت نظارت و کمک والدین خود در خانه باشند تا درس های آنلاین مؤثر واقع شوند.
دسترسی به دانشآموزانی که در زبان انگلیسی ضعیفتر هستند نیز دشوارتر است و در برقراری ارتباط مجازی با مشکل مواجه میشوند.
از دیگر چالشهایی که یادگیری آنلاین را مختل میکند، میتوان به اتصال ضعیف به اینترنت، کمبود ابزارهای لازم و کمبود دستگاهها و همچنین نداشتن فضای آموزشی مناسب در خانه اشاره کرد.
برخی از دانشآموزان نیز نمیخواهند ویدیوهای خود را روشن کنند، بنابراین معلمان نمیتوانند تشخیص دهند که آیا واقعاً در طول کلاس توجه میکنند یا خیر.
مدارس باید به معلمان و امکانات مناسب مجهز شوند تا اطمینان حاصل شود که یادگیری آنلاین با موفقیت ارائه می شود.
مزایا و معایب یادگیری آنلاین چیست؟
- پس از شروع یادگیری آنلاین استفاده از ابزارهای مدیا مانند ایمیل ها، دراپ باکس ها و موارد دیگر برای دانش آموزان سادهتر خواهد بود.
- دانش آموزان در حین کار پاره وقت، انعطاف و آزادی بسیار بیشتری برای مطالعه خواهند داشت.
- آموزش آنلاین بار مالی را کاهش میدهد زیرا دانش آموزان برای حمل و نقل، لوازم درسی و حتی اجاره خوابگاه برای دانش آموزان خارج از محدوده هزینهای نمیپردازید.
- آب و هوای بد یا سایر عوامل برایتان مشکل ساز نخواهد بود و در هر شرایطی میتوانید به صورت آنلاین در کلاس درس شرکت کنید.
- در برخی موارد که یادگیری با کلاسهای ضبط شده و آنلاین است میتوانید در صورت نیاز بارها و بارها آموزش را تماشا کنید.
- زمان و مکان در کنترل خودتان است و در هر مکان فیزیکی که باشید میتوانید در کلاس درس شرکت کنید.
- دانش آموزان درونگرا این امکان را دارند که به راحتی از طریق ایمیل به اساتید نزدیک شوند.
- دانش آموزان می توانند بدون نگرانی از قضاوت شدن توسط دیگران یاد بگیرند.
- با تنظیم سرعت خود برای تکالیف، می توانید خلاق تر و مدبرتر باشید.
📎مطلب پیشنهادی: می خوای مزایا و معایب مدارس مالزی رو بدونی؟ کلیک کن |
معایب آموزش آنلاین
- از آنجا که مکان فیزیکی در اختیار خودتان است به سادگی با آیتم های موجود در فضا حواستان پرت میشود.
- تقلب در آزمون های آنلاین آسان تر است.
- در برخی دروس که به صورت عملی هستند ممکن است گزینه آنلاین وجود نداشته باشد مانند دروس رشتههای پرستاری، مهندسی، بهداشت و درمان، هتلداری و غیره
- قرار گرفتن بیش از حد در معرض نور آبی ساطع شده از صفحه نمایش، میتواند خواب دانش آموزان را تحت تاثیر قرار دهد.
- مشکلات اتصال و دسترسی محدود به لپ تاپ و وای فای می تواند مانع از تجربه یادگیری آنلاین دانش آموز شود.
سؤالات متداول درباره آموزش آنلاین مدارس مالزی
1- مدارس مالزی از چه پلتفرم هایی برای یادگیری آنلاین استفاده میکنند؟ پلتفرم های معروف آموزش آنلاین عبارتند از Google Classroom، Google Meet، Microsoft Teams، Google Slides و Zoom. معلمان همچنین از Seesaw، Edmentum، Screencastify، Kahoot!، Insert Learning، flipgrid، Pear Deck و Nearpod استفاده می کنند.
2- چند دانش آموز در یک کلاس آموزشی آنلاین معمولی حضور دارند؟ به طور میانگین در سیستم آموزش آنلاین مدارس مالزی تعداد دانش آموزان از 10 تا 25 نفر متغیر است. این میزان بستگی به سیاستهای مدرسه دارد و میتواند کمتر یا بیشتر باشد.
3- دانش آموزان در سیستم آموزش آنلاین چگونه تکالیف را ارائه میکنند؟ دانش آموزان تکالیف خود را از طریق پلتفرم های آنلاین پذیرفته شده مانند Google Classroom، Microsoft Teams، پورتال دانش آموزی مدارس و ایمیل تکالیف خود را ارسال میکنند.
شروع داستان متخصص شدن از مالزی!
برای تحصیل در مالزی نیازمند به حمایت و پشتیبانی تیم قوی و متخصصی دارید که تمرکز زیادی در کشور مالزی داشته باشد. ما تجربه 20 سال زندگی و فعالیت تخصصی در کشور مالزی را با شما به اشتراک میگذاریم. خدمات منحصر به فرد شریف اِستادی برای تحصیل و اقامت در مالزی را بخوانید:
- معرفی و ثبت نام در مدارس برتر مالزی
- تهیه ویزای تحصیلی
- تهیه خوابگاه و محلی برای اقامت
مشاوره رایگان تلفنی: ۰۲۱-۲۲۸۴۳۱۱۵